Η Εταιρεία


INTERGEO

Η INTERGEO Τεχνολογία Περιβάλλοντος Ε.Π.Ε. με έδρα τη Θέρμη Θεσσαλονίκης δραστηριοποιείται στον τομέα των γεωπεριβαλλοντικών μελετών και έργων, με ιδιαίτερη εξειδίκευση στις εξυγιάνσεις ρυπασμένων εδαφών και υπόγειων νερών και διαχείριση επικινδύνων αποβλήτων.

Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1991, στην Θεσσαλονίκη, ως θυγατρική εταιρεία της INTERGEO Αυστρίας με σκοπό να προσφέρει ανάλογες υπηρεσίες και στην Ελλάδα και Κύπρο.

Η INTERGEO Umwelttechnologie und Abfallwirtschaft GmbH ιδρύθηκε το 1981 στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας με σκοπό την παροχή ενός μεγάλου εύρους περιβαλλοντικών υπηρεσιών. Σήμερα η INTERGEO είναι μία πολυεθνική εταιρεία που δραστηριοποιείται μέσα από 33 θυγατρικές εταιρίες σε 28 χώρες παγκοσμίως. Στην Ευρώπη (Αυστρία, Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Ουγγαρία, Λουξεμβούργο, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβακία, Ελβετία, Τουρκία, Αγγλία) και τον κόσμο ( Αφρική: Αίγυπτο, Αλγερία, Ν. Αφρική Λατινική Αμερική: Αργεντινή, Παναμά, Βενεζουέλα και Ασία: Ν. Κορέα, Μαλαισία και Ταϊβάν). Το εύρος των υπηρεσιών και η μεγάλη εξειδίκευση της ΙNTERGEO την καθιστούν μεταξύ των κορυφαίων εταιριών Τεχνολογίας Περιβάλλοντος στον κόσμο.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Η εταιρία απασχολεί κυρίως εξειδικευμένο και ειδικά εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό που αποτελείται από γεωλόγους, υδρογεωλόγους, περιβαλλοντολόγους, χημικούς μηχανικούς, χημικούς, μηχανολόγους μηχανικούς, μηχανικούς περιβάλλοντος και πολιτικούς μηχανικούς.

Intergeo Προφίλ Εταιρείας

Τεχνολογία Περιβάλλοντος

Θέρμη Θεσσαλονίκης